Vores mission er at bidrage til et renere miljø igennem udvikling og produktion af innovative og miljøvenlige produkter 

ICEDUSTAWAY / Alumichem A/S

Icedustaway.com bliver drevet af Alumichem A/S. Med denne hjemmeside tilbyder vi vores kunder en hurtig og nem måde hvorpå de kan bestille CMA ICE & DUST-AWAY. Denne webshop henvender sig kun til virksomheder. Bemærk alle priser i webshoppen er ekskl. Moms.

Alumichem A/S blev grundlagt i 1991 og har siden udviklet og produceret aluminater til anvendelse i vandrensningsprocesser og en lang række industrielle processer. CMA ICE DUST AWAY bliver produceret på Alumichems fabrik i Kalundborg. I 2017 blev Alumichem en del af Norlex Group. Norlex Group er førende i Norden inden for kemikalier og vandbehandlingsløsninger. 

State-of-the-Art produktionsprocesser kombineret med skalérbar kapacitet, gør det muligt for Alumichem at tilbyde en vifte af produkter, der lever op til de flestes krav. 

Vores teknologi og produktionsmetoder sikrer en høj og ensartet produktkvalitet til gavn for vores kunder og miljøet.

Vi kæmper for et renere miljø

Vi ønsker at være en grøn virksomhed med minimalt forbrug af ressourcer i produktionsprocessen og vi sørger for at samarbejde med leverandører, som ligeledes arbejder for en minimal miljøpåvirkning.

Vores mission er at bidrage til et renere miljø igennem udvikling, Innovation og produktion af produkter bl.a. til effektiv vandrensning, fremstilling af katalysatorer, bekæmpelse af partikelforurening og Svanemærket sne- og glatførebekæmpelse.

Svanemærket tømiddel

CMA / ICE & DUST-AWAY er et af de få Svanemærkede tømidler på markedet. Svanemærket vurderer hele produktets livscyklus og de miljøproblemer der opstår undervejs – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer. Læs mere om Svanemærket her